WhatsApp niet meer gratis?

Standaard

Bijna iedereen kent het wel, WhatsApp. Dit is een populaire applicatie voor smartphones waarmee je gemakkelijk met elkaar kunt chatten en berichten naar elkaar kunt sturen. Enkele gebruikers hebben al meldingen gehad dat er binnenkort betaald zou moeten worden met WhatsApp.
WhatsApp zal waarschijnlijk voor Android niet heel lang meer gratis blijven, want WhatsApp heeft aangegeven dat ze experimenteren met nieuwe betaalmethodes. Veel WhatsApp gebruikers hebben aangegeven hun licentie te moeten verlengen en vernieuwen omdat deze verlopen zou zijn, deze licenties worden tot nu toe altijd nog automatisch gratis verlengd, maar waarschijnlijk zou hiervoor binnenkort betaald moeten worden.

WhatsApp heeft ook verteld dat ze deze veranderingen van licenties geen prioriteit hebben gegeven, het verkopen van de

applicatie voor de Iphone schijnt er goed te lopen, waarschijnlijk zouden ze het daarom ook een betaalde app willen laten worden voor de Android toestellen.

Zelf ben ik ook iemand die veel gebruik maakt van WhatsApp, omdat dit een erg handige manier is om contact met elkaar te leggen op een snelle en makkelijke manier, wanneer dan ook en waar je ook bent. Zelf zou ik het daarom dan ook erg jammer vinden als hiervoor binnenkort betaald zou moeten worden.
Hoe denk jij erover? Gebruik jijzelf ook WhatsApp, zo ja, vind je het ook vervelend als je hiervoor zou moeten betalen of zou je dit ervoor over hebben?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s