Vladimir Kush

Standaard

De Russische Vladimir Kush is 47 jaar oud en hij is een schilder en beeldhouwer.Hij houdt zich het meest bezig met de surrealistische schilderkunst. Ik ken hem ook vooral van de prachtige schilderijen die hij maakt, hier kun je erg lang naar kijken en elke keer vallen er weer nieuwe dingen op.

 

Wat is surrealisme zul je misschien wel denken?
Surrealisme is een moderne kunst waarbij het verstand en de logica er niet echt toedoen, maar het gaat bij deze stroming meer om het uiten van onmogelijke en onnatuurlijke posities en combinaties, deze kunnen voorkomen vanuit het onderbewuste, dromen en fantasie.
Ik vind deze kunstvorm geweldig, omdat hier alles uitgebeeld kan worden, hoe gek het er ook uit zou kunnen zien, alles is mogelijk! En Vladimir Kush kan zijn fantasie zo loslaten dat hij geweldige stukken maakt met combinaties die ik nooit bedacht heb, maar wanneer je ernaar kijkt toch wel weer kan denken: “waarom kwam ik hier nooit op?”
Hij blijft je verbazen! (:

Daarom is het echt een aanrader om wat schilderijen en beeldhouwkunsten van deze geweldige artiest te bewonderen, kijk bijvoorbeeld op deze website (hier staan wat prachtige schilderijen onder elkaar): http://www.zuzafun.com/surreal-paintings-of-vladimir-kush

Hieronder kun je één van mijn favoriete schilderijen van hem bewonderen (:
Afbeelding
Arrival of the Flower Ship

Afbeelding
Still Life with Mandolin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s